diumenge, 27 de març del 2011

Ja tenim Katniss assegurada


Després de mesos de rumors, un munt d'actrius possibles, ja tenim a l'actriu que va protagonitzar a Katniss Everdeen.

L'escollida ha estat Jennifer Lawrence. Aquesta actriu de 20 anys, encara que pot aparentar els 17 anys de Katniss tranquil.lament, ha estat nominada aquest any a un Oscar pel seu treball en la pelicula Winter's Bone, també la veurem aquest estiu a X-Men: First Class en el paper de Mística (moro per veure aquesta pelicula també).

L'autora del llibre ha dit de Jennifer que és una actriu increïble. Molt vulnerable, poderosa, maca i inoblidable. Mai penso que podria trobar algú tan perfecte per al paper, i no pot esperar per veure-la interpretar Katniss.

Gary Ross, director de la pel.licula ha dit que tens moltes ganes de treballar amb Jennifer i veure com ella li dóna vida al personatge. Katniss necessita una jove actriu amb força i poder. Hi ha poques persones que puguin portar a la vida aquest personatge, Jennifer serà uan increïble Katniss.

Ara només queda que vagin anunciant la resta del cast, per interpretar a Peeta, ara mateix sona amb prou força Hunter Parrish, un dels preferits dels fans. Per Prim continuen buscant actriu, igual que la resta dels personatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada